شبکه محصول سالم یا شمس

توسعه کسب وکار ها در مدیریت زنجیره تامین سبز یا ۱۲ گام با محصول سالم از مزرعه تا سفره

شبکه محصول سالم یا شمس

توسعه کسب وکار ها در مدیریت زنجیره تامین سبز یا ۱۲ گام با محصول سالم از مزرعه تا سفره

اشتغالزایی برای دانشجویان زیست‌فناوری به کمک شبکه محصول سالم

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی گفت: شبکه محصول سالم در صنعت غذایی می‌تواند فضایی برای اشتغالزایی فارغ التحصیلان بیکار زیست فناوری فراهم کند.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه هوایی و هوانوردی معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری در خصوص اشتغالزایی برای فارغ التحصیلان جویای کار رشته زیست فناوری، بیان کرد: در حال حاضر 15 هزار فارغ‌التحصیل در حوزه زیست‌فناوری در کشور وجود دارد که نیاز به زمینه‌سازی برای اشتغال دارند. که طرح شبکه سالم غذایی می‌تواند به اشتغالزایی آنها کمک شایانی کند.

وی افزود: رونق‌بخشی به کسب و کارهای دانش بنیان از وظایف معاونت علمی است و بر این اساس اقدام به راه اندازی شبکه‌ای برای معرفی محصولات سالم کرده‌ایم. این شبکه کاملا مستقل از دولت و به صورت خصوصی فعالیت می‌کند.

به گفته قانعی، در این شبکه می‌توانیم جوانان و فارغ التحصیلان زیادی را به کار بگیریم و از توانمندی آنها بهره ببریم.

انتهای پیام/

iscanews.ir/xbjB4

شبکه محصول سالم در ایسکانیوز

شبکه محصول سالم؛ گامی برای ارتقای سلامت و ایمنی غذایی

دبیر شبکۀ محصول سالم معتقد است که این طرح در سطح کلان به دنبال ارتقاء سلامت و حفظ ایمنی غذایی، افزایش اعتماد مردم به سلامت محصولات و ترویج سبک زندگی سالم است.

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، سید محمودرضا شایسته دبیر شبکه محصول سالم ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در یادداشتی نوشت:

شبکه محصول سالم با حمایت ستاد توسعه زیست فناوری و با مشارکت شرکت ها و گروه های کنشگر و تاثیرگذار بر زنجیره تامین محصولات سالم به طور داوطلبانه در حال اجرا است. هدف این شبکه توانمندسازی، حمایت، ترویج و رتبه بندی محصولات سالم کشاورزی، بازارسازی، بازاریابی و فروش این محصولات است.

این طرح در سطح کلان به دنبال ارتقاء سلامت و حفظ ایمنی غذایی، افزایش اعتماد مردم به سلامت محصولات و ترویج سبک زندگی سالم است.

در حال حاضر، میزان تولید محصولات غذایی کشور از 14 میلیون تن به 10 میلیون تن کاهش یافته است؛ در حالی که عموما برای تولید محصولات غذایی، میزان سالم بودن آن نادیده گرفته می شود. این موضوع دغدغه اصلی تاسیس شبکه محصول سالم است. این طرح در فاز مطالعاتی در 10 قطب کشوری، میزان آفت کش و باقیمانده سموم 5 هزار و 760 نمونه از 4 محصول خیار، گوجه فرنگی، سیب درختی و برنج و همچنین باقیمانده کودهای شیمیایی شامل نیترات و فلزات سنگین در یک هزار و 800 نمونه از سه محصول سیب زمینی، پیاز و کاهو را مورد بررسی قرار داده است.

نتایج این تحقیقات نشان میدهد که باقیمانده سموم کشاورزی در 10 درصد از نمونه های آزمایش شده بالاتر از حد مجاز است؛ همچنین برنج با 2 درصد انطباق و سیب درختی با 10 درصد انطباق، به ترتیب کمترین و بیشترین انطباق با استانداردهای لازم را دارا هستند. بی شک ادامه این روند موجب افزایش هزینه های سلامت در کشور می شود. طبق آخرین آمار، سالانه مبلغ بالایی صرف هزینه درمان و خرید کودهای شیمیایی می شود که این اعداد نشان می دهد 5.4 درصد از منابع مالی کشور که بالغ بر 12 هزار میلیارد تومان می شود، در زنجیره ضد ارزش مصرف می شود.

شبکه محصولات سالم با ایجاد اشتغال و توسعه کسب و کارهای شبکه غذایی کشور می تواند با جلب اعتماد مصرف کنندگان، سلامت جامعه را نیز تضمین کند. این موضوع البته باید با فعالیت مشترک و منسجم برای تحقیقات بازار، بازارسازی، بازاریابی و فروش محصولات کشاورزی و غذایی سالم همراه شود.


انتهای پیام/


iscanews.ir/xbjB4

iscanews.ir/xbz7k


اولین سمپوزیوم تولید و صادرات خاویار و مشتقات آن برگزار شد

اولین سمپوزیوم تولید و صادرات خاویار و مشتقات آن به منظور بررسی چالش‌های پیش‌روی صنعت تولید و توزیع خاویار در کشور

در روز 5 شنبه  16 بهمن ماه 1399 در صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری برگزار شد 

و اهداف زیر را در برداشت:

بررسی چالش‌های پیشرو زنجیره تولید وتآمین خاویر و مشتقات آن 

بررسی مشکلات صدور گواهی های سلامت این خاویار

برآورد تقاضای جهانی از جنبه کمی و کیفی(سلیقه و خواست مصرف کنندگان و ...)

سیاست های توسعه پرورش گونه های بومی در تولید خاویار
بررسی وضعیت رقبای خاویار در زمینه قیمت،کیفیت،...
روشهای قیمت گذاری مناسب خاویار در سطح خرده فروشی و عمده فروشی و صادراتی

روشهای افزایش ارزش افزوده خاویار در بازارهای داخلی و خارجی

حضور در دومین نمایشگاه شهر هوشمند در مصلی تهران (شمس)

از یکشنبه 5 بهمن ماه بمدت سه روز تا 7 بهمن ماه 1399 ، شبکه محصول سالم به همراه اعضایی که  در حوزه هوشمندسازی زنجیره تأمین محصولات گواهی شده با راه اندازی ای شاپ و سیستمهای ارتباطی دیجیتالی خدمات ارائه می کنند در این نمایشگاه شرکت کرده است. 

رضایت مشتری و تسهیل دسترسی به محصولات سالم و ارگانیک گواهی شده و قابل رهگیری از اهداف حضور در این نمایشگاه می باشد.

دومین رویداد ملی "سمپوزیوم توسعه شبکه محصول سالم(شمس) و چالش‌های پیش‌رو"

در تاریخ های24 و 25 دی ماه سال 1399، با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی و سازمانهای مردم نهاد و انجمن‌های سلامت محور،  برگزار شد:

 در این سمپوزیوم چالشهای مدیریت زنجیره تامین محصولات گواهی شده سالم و ارگانیک؛ و دستاوردهای شبکه محصولات سالم گواهی شده؛ در حوزه های زیر مورد بررسی قرار گرفتند:
۱تولید، توزیع و مصرف‌غذای سالم و امنیت غذایی.
۲.محیط زیست و مدیریت سبز
۳.فرهنگسازی و اعتمادسازی با صدور گواهی، پایش محصول و ردیابی محصولات کشاورزی
۴.هوشمند سازی تولید، خدمات، لجستیک، بازار‌ و فروش محصولات کشاورزی گواهی شده
۵.کشاورزی پایدار و سالم و بهره وری در مدیریت مزرعه
۶.توسعه گردشگری سلامت، و طبیعت گردی سالم در شبکه محصول سالم
۷.توسعه تولید محصول سالم گواهی شده باهدف صادرات

همچنین در راستای توسعه، تبیین و بررسی چالش‌های پیش روی مدیریت زنجیره تأمین محصولات گواهی شده سالم و ارگانیک، و ترویج و فرهنگسازی حوزه مصرف و حفظ محیط زیست و امنیت غذایی نمایشگاه جانبی برای حضور و معرفی توانمندی‌های اعضا بصورت فیزیکی و محدودبا رعایت پروتکلهای اعلام شده برگزار شد،
    تنظیم خبر از: روابط عمومی شمس